Категорії: Фото

Футбольний Інстаграм – що нового у топових футболістів

Деякі відомі футболісти ретельно приховують свої особисте життя, а інші – активно постять фотографії з клубів, відпочинку або фотографії з сім’єю. Ми вирішили дізнатися, що нового сталося в житті відомих спортсменів, і про що вони розповідають своїм підписникам.

 

 

Ліонель Мессі

Один з найвідоміших футболістів у всьому світі – Ліонель Мессі, за життям якого спостерігає величезна кількість шанувальників. На даний момент у Лео 163 мільйони підписників і 612 публікацій. В постах він розповідає про життя, благодійні проекти і про останні події футбольного світу.

Наприклад, недавно він опублікував пост за переглядом матчу Ліги Чемпіонів. Спортсмен радий, що зустрічі нарешті відновили. На жаль, після цього “Баварія” розгромила “Барселону” з рахунком 8:2. Після чого ходять чутки, що Мессі вирішив покинути клуб, але поки що ця інформація офіційно не підтверджена.

Деякі просунуті букмекерські контори навіть приймають парі на те, про що буде новий пост цього футболіста. Такі парі були дуже актуальні під час карантинного затишшя.

Ще один зворушливий пост футболіст присвятив дитинству, батькам і благодійності. Він опублікував своє дитяче фото, розповівши про своїх батьків, які дарували любов і турботу. На жаль, сьогодні багато дітей ростуть без сімей і мають безліч проблем зі здоров’ям і фінансами. “Протягом шести місяців 6000 дітей можуть померти без допомоги” — пише Мессі, закликаючи небайдужих людей пожертвувати гроші.

А ще на сторінці Спорт Арени з’явилася інформація про те, що легендарний футболіст боїться коронавірусу і навіть спить виключно на “антікоронавірусному” матраці. На нього наноситься речовина з наночастинками, яка вбиває всі віруси.

 

 

Ерлінг Голанд

Голанд – нова зірка в світі футболу, чиє ім’я все частіше можна зустріти в спортивних ЗМІ. Цей норвезький футболіст на даний момент виступає за “Боруссію Дортмунд”, а також грає за збірну своєї країни. Він уже встиг стати кращим бомбардиром, гравцем місяця, а також найрезультативнішим спортсменом. До карантину Ерлінг кожен раз вражав новими досягненнями.

Нещодавно він опублікував пост в Інстаграм, в якому радий поверненню до роботи. Він продемонстрував свій новий номер в сезоні. На подив, спортсмен веде сторінку не так активно, як інші. У серпні 2020 року в нього 4,5 мільйона підписників та всього 113 публікацій.

 

 

Пауло Дибала

Дуже стильно виглядає сторінка аргентинського футболіста Пауло Дибали, який виступає за збірну, а також за італійський клуб “Ювентус”. У серпні 2020 року в цієї відомої особистості 39,6 мільйонів підписників і 1058 постів.

Спортсмен виставляє на показ своє особисте життя і дозвілля. Останні кілька фото – це відпочинок з друзями, а також фотографії з дівчиною, якій він відкрито зізнається в любові. Нещодавно пара відзначила два роки відносин, про це футболіст теж поділився в соціальних мережах, опублікувавши фотографії з коханою.

Нагадаємо, спортсмен і його дівчина перехворіли коронавірусом. Про це вони також розповіли на своїх сторінках. Пауло став одним з перших футболістів “Ювентуса”, який отримав позитивний тест.

Якщо ви любите італійський футбол, тоді бути в курсі подій вам допоможуть лінії букмекерських контор. Там ви знайдете найближчі матчі, можете переглянути коефіцієнти і дізнатися, хто є фаворитом, а деякі компанії публікують безкоштовні новини і прогнози.

 

 

Роберт Левандовський

Левандовський – професійний польський футболіст, є рекордсменом за кількістю зіграних матчів і забитих голів в Збірній Польщі. А ще спортсмен входить в Топ-5 кращих бомбардирів Ліги Чемпіонів.

 

 

Звичайно ж, у Роберта багато шанувальників, адже останні шість років він грає за популярну “Баварію”. В Інстаграмі у нього 18,2 мільйона підписників та тисяча триста тридцять чотири публікації. Велика частина фото – це особисте життя. Наприклад, влітку він опублікував фото з дружиною і підписав “Сьома річниця весілля і 12 років разом, любов моя”. В 2017 році у пари народилася донечка Клара, а в травні 2020 року – молодша донечка Лаура. Їх фотографії також часто з’являються в мережі.

 

Зараз європейські футболісти працюють в активному режимі, попереду ще залишилися важливі матчі. Слідкуйте за новинами!

 

Share

Останні пости

Найкрасивіші та найбільш вражаючі мости з усього світу (ТОП-10)

Міст — це щось більше, ніж просто споруда, яка поєднує два береги. Для того, щоб… Читати далі

19/04/2024

Соломон

Життя нас вчить, що свою пару ми пізнаємо, коли розлучаємося, своїх братів ми пізнаємо, коли… Читати далі

18/04/2024

Чак Поланік

Хто може — той робить. Хто не може — той критикує Чак Поланік   Читати далі

17/04/2024

Річард Бах

Жодне бажання не дається тобі окремо від сили, що дозволяє його здійснити. Хоча, можливо, для… Читати далі

16/04/2024

Стівен Кінг

Життя — це безперервний досвід, і навіть найгірші моменти займають своє місце у пазлі нашого… Читати далі

15/04/2024

невідомий автор

Люди, які люблять самотність, дорого заплатили за дружбу з кимось... (невідомий автор)   Читати далі

14/04/2024