Категорії: Прес-релізи

Правильний вибір якісних гральних карт

Відомо, що перші гральні карти були винайдені династією Тан в Китаї ще в 9 столітті. Так, ви правильно прочитали, люди грають в карти вже понад тисячоліття! З тих пір гральні карти, звичайно ж, значно змінилися і тепер вони виглядають зовсім по-іншому.

Навіщо потрібні гральні карти? Уявіть собі ситуацію, коли до вас в гості прийшли ваші друзі, і ви не хочете нудно провести вечір. Або ви знаєте кілька карткових фокусів і хочете здивувати своїх знайомих. Можливо, ви любите гадати на картах. Ви можете бути фанатом покеру. Для таких ситуацій ідеально підійдуть гральні карти, і в кожному домі повинна бути принаймні одна або дві колоди гральних карт.

Карти повинні бути якісні, не бійтеся витратити кілька додаткових сотень гривень. Вони безперечно того варті. І в сьогоднішньому огляді ми розглянемо основні моменти щодо вибору якісних гральних карт.

 

 

В даний час на ринку представлений широкий вибір гральних карт, тому їх великий вибір може лякати. З чого почати? Яку колоду купити? Чи є різниця між картами? І ще багато інших речей, на які слід звернути увагу при виборі колоди карт. Отже, ось список деяких нюансів, які ви повинні враховувати при виборі якісної колоди гральних карт.

 

 

Цільове призначення карт

Для чого ви збираєтеся використовувати свою колоду карт? Ви повинні взяти до уваги особисту намічену мету, тому що різні типи використання матимуть різні вимоги, і це вплине на те, на що ви повинні звертати увагу при виборі якісної колоди карт.

  • Карткові ігри: якщо ви захоплюєтеся картковими іграми, тоді ваші карти будуть інтенсивно використовуватися, і ви повинні бути впевнені, що вони довговічні і добре тасуються. Колода може виглядати красиво, але якщо ви не можете легко відрізнити піки від треф, вам буде складно грати в карткову гру. Обожнюєте покер? Можемо порекомендувати вам оглянути відомі магазини гральних карт, де ви знайдете сучасні гральні карти (і не тільки) під будь-який запит.
  • Карткові фокуси: карти повинні виглядати знайомо і бути пізнаваними, інакше вам буде складно виконувати свої трюки. Художні елементи вашої колоди не повинні відволікати глядачів, а також не повинні дозволяти глядачам розпізнавати, ідентифікувати або запам’ятовувати карти. Також важливо мати карти хорошої якості, щоб вони плавно і рівномірно тасувалися.
  • Ворожіння на картах: для ворожіння на картах двома найбільш важливими атрибутами колоди є її візуальна естетика і зручність поводження з нею.
  • Колекціонування: якщо ви просто колекціонер, функціональність карт може не мати великої ваги. Замість цього ви будете шукати візуальну естетику футляра, і для вас більше значення матимуть творчі елементи і шик в дизайні карт. Колекціонери також люблять унікальність і оригінальність в дизайні самих карт. Креативний дизайн сорочок карт не тільки вітається, але й практично необхідний.

 

 

Типи матеріалу гральних карт

В основному для виготовлення гральних карт використовуються 3 типи матеріалу. Є вінілові, іноді з пластиковим покриттям, картонні карти та 100% пластикові карти. Перші і другі – це більш дешеві карти, які можна знайти в будь-якому звичайному універмазі. Незважаючи на те, що вони недорогі, вони, як правило, виготовлені з дешевих матеріалів і легко згинаються або рвуться. Пластикові карти, хоч вони і дорожче, — це більш кращий вибір.

 

 

Розмір гральної карти

Існує безліч гральних карт різних розмірів, але переважна більшість карт нестандартного розміру виробляються тільки для новинок. Коли справа доходить до якісних гральних карт, на вибір у вас є два основних варіанти: покерний розмір (2,5 дюйма x 3,5 дюйма – 6,2 см х 8,8 см) або розмір під бридж (2,25 дюйма x 3,5 дюйма – 5,7 см х 8,9 см).

 

 

Читабельність карт

Коли гравці обговорюють розмір гральної карти, вони часто говорять про індекс. В основному це означає розмір цифр або букв на лицьовій стороні карти (у верхньому лівому і правому нижньому кутах). Вся справа в особистих уподобаннях, проте казино і більшість професіоналів надають перевагу великому розміру індекса через те, що їм набагато легше читати карти. Для більшості людей спроба прочитати звичайний індекс на протилежному кінці покерного столу буде практично неможлива.

 

 

Графіка і дизайн карт

Це буде додатковим бонусом, якщо гральні карти добре виглядають. Дизайн повинен бути простим і красивим. Кольори сорочки (задньої сторони карти) не повинні занадто сильно відбиватися, і вони не повинні бути занадто яскравими, щоб не подразнювати очі гравців.

 

 

Бренд виробника карт

Ринок якісних гральних карт поділили між собою кілька світових брендів, серед яких такі як: Dal Negro, Bicycle, Modiano, Fournier. Якщо ви шукаєте якісного постачальника карт, звертайте увагу на інтернет-магазини, що співпрацюють з найбільшими світовими брендами в області покерного бізнесу, що дозволяє їм задовольняти всі запити гравців, які ростуть по мірі розвитку передових технологій.

 

Share

Останні пости

Соломон

Життя нас вчить, що свою пару ми пізнаємо, коли розлучаємося, своїх братів ми пізнаємо, коли… Читати далі

18/04/2024

Чак Поланік

Хто може — той робить. Хто не може — той критикує Чак Поланік   Читати далі

17/04/2024

Річард Бах

Жодне бажання не дається тобі окремо від сили, що дозволяє його здійснити. Хоча, можливо, для… Читати далі

16/04/2024

Стівен Кінг

Життя — це безперервний досвід, і навіть найгірші моменти займають своє місце у пазлі нашого… Читати далі

15/04/2024

невідомий автор

Люди, які люблять самотність, дорого заплатили за дружбу з кимось... (невідомий автор)   Читати далі

14/04/2024

Наполеон Гілл

Що розум людини може осягнути і в що він може повірити, того він здатен досягти… Читати далі

13/04/2024