Категорії: Wordpress - як зробити

Преміум та безкоштовні WordPress шаблони: що варто обрати саме вам?

Коли мова заходить про вибір ідеальної платформи для побудови сайту, багато людей, перш за все, згадують саме WordPress. І це зовсім не дивно, адже більшість онлайн-проектів створені на основі саме цієї системи керування вмістом. Чому ж так багато користувачів обирають WordPress, а не будь-який інший варіант? Давайте розглянемо декілька найважливіших причин.

  1. По-перше, WordPress – це безкоштовна платформа. Саме програмне забезпечення не буде коштувати вам ані копійки. Але все ж таки варто пам’ятати, що плата за доменне ім’я та хостинг нікуди не зникає.
  2. По-друге, кількість готових WordPress шаблонів для різноманітних цілей та тематик просто вражає. І так як дана система є надзвичайно популярною, веб-розробники і дизайнери випускають не тільки готові рішення, але й корисні плагіни.
  3. WordPress ніколи не забуває про безпеку своїх користувачів. Ви завжди можете захистити свій сайт від хакерів, спамерів чи зловмисних програм.
  4. Дана система дозволяє працювати із різними типами медіа. Незважаючи на те, що WordPress спочатку задумувався як платформа для блогерів, він давним-давно перетворився на щось більше. Тому ви можете додавати як тексти, так і зображення, відео чи аудіо.
  5. WordPress – це платформа, яка оптимізована для пошукових систем. Це означає, що ваш онлайн-проект ніколи не залишиться непомітним для Google.

 

 


Тільки для читачів нашого блогу!

Знижка 10% на всі шаблони MonsterONE!!!

(річна і LifeTime підписки)


 

Сьогодні ми б хотіли поговорити про WordPress шаблони, включаючи як і безкоштовні, так і преміум варіанти. Але перед тим як розглянути декілька прикладів, ми пропонуємо вам переглянути порівняльну таблицю.

Безкоштовні WordPress шаблони WordPress шаблони преміум класу
Для кого вони? Підходять тим, хто тільки розпочинає свій шлях у сфері програмування. Використовуючи їх, новачки зможуть зрозуміти, що і як працює, а також покращити свої навички. Підходять для різноманітних цілей, починаючи від блогів та закінчуючи онлайн-проектами для великих бізнесів. Їх також можуть використовувати веб-розробники та дизайнери, які зацікавлені у роботі з більшою кількістю проектів.
Для яких тематик вони підходять? Ряд тематик не обмежений. Ряд тематик не обмежений.
Що очікувати від набору функцій? Базовий набір функцій. Вражаючий набір інструментів, який часто включає в себе усі необхідні функції та навіть платні плагіни.
Ціни Очевидно, що безкоштовні шаблони не вимагають жодної плати за них. Не для кожного бюджету, адже багатоцільові теми із великою кількістю демо можуть коштувати досить дорого.
Редагування зовнішнього вигляду шаблону Лише базові зміни. Багато опцій для кастомізації шаблону, які дозволяють створити унікальний сайт.
Оновлення Розробники безкоштовних шаблонів часто забувають про них, не випускаючи жодних оновлень. Регулярні оновлення, які роблять шаблони тільки краще та насичують їх пакети новими функціями.
Підтримка Частіше всього, підтримка відсутня. Професійна технічна підтримка, команда якої завжди готова відповісти на всі можливі питання.

 

WordPress шаблони: 10 відмінних варіантів, які варті вашої уваги

 

Worky lite – архітектурна сучасна тема WordPress Elementor

Worky lite – архітектурна сучасна тема WordPress Elementor

Хочемо розпочати з цієї привабливої теми, яка може знадобитися тим, хто хоче представити будь-яку нішу, пов’язану з архітектурою, на веб-просторі. Ви можете завантажити її абсолютно безкоштовно. Її мінімалістичний дизайн – це саме те, що потрібно, якщо ви бажаєте сфокусувати увагу на значній інформації для майбутніх клієнтів. Для того, щоб редагувати зовнішній вигляд вашого сайту та додавати необхідний контент, варто використовувати візуальний редактор Elementor Page Builder. Він стане вірним помічником навіть для тих, хто ніколи не мав справу із сферою програмування. Також ви отримаєте адаптивний дизайн, який можна буде переглядати на будь-якому пристрої.

Основні функції:

  • випадаюче меню;
  • Google карти;
  • підтримка WPML.

Деталі | Демо

 

Hazel – чиста мінімалістична багатоцільова тема WordPress

Hazel – чиста мінімалістична багатоцільова тема WordPress

А зараз ми хочемо, щоб ви ознайомилися із першим прикладом багатоцільової преміум WordPress теми. Її пакет точно вразить вас великої кількістю різноманітних функцій, які дозволять побудувати професіональний онлайн-проект. Ви можете обрати найбільш слушний варіант домашньої сторінки серед одинадцяти гарних демо. Також ви знайдете 320+ слайдерів, які допоможуть презентувати найрізноманітніші фото та інші типи медіа у найкращому вигляді. До того ж, вам не доведеться шукати сторонні плагіни та платити за них ще цілу купу грошей. Ця тема включає в себе корисні інструменти на суму більшу за $138. Наприклад, у вас буде можливість користуватися Revolution Slider, WPBakery Page Builder, Cube Portfolio та іншими компонентами.

Основні функції:

  • різноманітні дизайни для блогу;
  • сумісність із WooCommerce;
  • інтеграція соціальних мереж;
  • мега-меню;
  • необмежена кількість кольорових рішень.

Деталі | Демо | Завантажте цей продукт безкоштовно в MonsterONE

 

Globaly – адаптивна тема WordPress для управління бізнесом та консалтингу

Globaly – адаптивна тема WordPress для управління бізнесом та консалтингу

В Інтернеті ви можете знайти WordPress шаблони, які ідеально підходять для презентації компаній, які займаються консалтингом. Але не кожна з них буде коштувати вам ані копійки. Тому ми вирішили поділитися з вами цією сучасною темою, яку можна використовувати для просування будь-якого бізнесу. Ви можете з легкістю представити перелік усіх своїх сервісів, членів команд, а також відгуки ваших клієнтів. Це стало можливим завдяки різноманітним готовим секціям та сторінкам. У пакеті також присутні контентні модулі, які дозволяють додавати такі елементи як аудіо, відео, кнопки, картинки, контактні форми та інші.

Основні функції:

  • візуальний редактор;
  • адаптивний дизайн;
  • інтеграція Google шрифтів.

Деталі | Демо

 

Autotrics – тема WordPress для магазину автомобілів та автомобільних аксесуарів

Autotrics – тема WordPress для магазину автомобілів та автомобільних аксесуарів

Ви шукаєте професійні WordPress шаблони, які б допомогли вам створити онлайн-магазин автомобілів та автомобільних аксесуарів? Нам здається, що ця незабутня тема дозволить створити саме той сайт, про який ви завжди мріяли. Вам точно сподобається процес установки, адже він не потребує від вас жодних зусиль. Просто натискаєте одну кнопку та чекаєте. У вас також не виникне жодних проблем щодо редагування теми, адже ви можете просто перетягувати необхідні елементи на потрібні місця на сторінках. Просто використовуйте Elementor Page Builder, який підійде і експертам, і новачкам у сфері програмування. До речі, кожна із сторінок має адаптивний дизайн, який буде пристосуватися до різних пристроїв та їх екранів.

Основні функції:

  • Parallax ефект;
  • різні типи галереї та портфоліо;
  • анімаційні ефекти;
  • додаткові корисні віджети;
  • секції для представлення відгуків та членів команди.

Деталі | Демо | Завантажте цей продукт безкоштовно в MonsterONE

 

Furnicom – безкоштовна WordPress тема Elementor Furniture Store

Furnicom – безкоштовна WordPress тема Elementor Furniture Store

Використовуючи цю мінімалістичну та елегантну тему, ви можете створити багатофункціональний онлайн-проект, який точно стане особливим. А які ж інструменти дозволять йому виділитися із натовпу? По-перше, це привабливі готові сторінки, які були створені для різних цілей. Наприклад, у вас буде можливість представити усі свої послуги, недавні проекти, останні новини та багато інших деталей. Для того щоб додати до кожної із сторінок свій ідеальний контент, не забувайте використовувати Elementor Page Builder. Він допоможе побудувати онлайн-проект за мінімальний відрізок часу, адже ви можете спостерігати за усіма змінами на екрані.

Основні функції:

  • підтримка WPML;
  • адаптивний дизайн;
  • функціонал блогу.

Деталі | Демо

 

BeClinic – багатоцільова медична чиста тема WordPress

BeClinic – багатоцільова медична чиста тема WordPress

Щоб знайти ідеальну тему для презентації вашої клініки в Інтернеті, вам не потрібно переглядати всі можливі WordPress шаблони. Ви вже знайшли прекрасний багатоцільовий шаблон, який включає у себе всі необхідні функції. У ньому є цілий набір готових сторінок. З його допомогою ви можете поділитися інформацією про свою клініку, включаючи профілі докторів, їх досягнення, останні новини та контакти. Вас також мають потішити різні опції для кастомізації шаблону. Це і динамічні слайдери, і привабливе мега-меню, і багато інших інструментів, які точно вам знадобляться. У ваших потенційних клієнтів також буде шанс забронювати час консультації на самому сайті.

Основні функції:

  • Revolution Slider;
  • різні варіанти хедерів та футерів;
  • функція онлайн-розкладу;
  • сторінки для презентації продуктів та послуг;
  • сумісність із WooCommerce.

Деталі | Демо | Завантажте цей продукт безкоштовно в MonsterONE

 

Monstroid 2 Lite – безкоштовна тема WordPress

Monstroid 2 Lite – безкоштовна тема WordPress

Незважаючи на те, що ми ще поговоримо про Monstroid2, неможливо не сказати хоча б кілька слів про його безкоштовну версію. Нехай її набір функцій дещо менший за той, що чекає на вас у розширеній, але даний варіант також вартий вашої уваги. Почнемо із візуального редактору, який дозволяє змінювати зовнішній вигляд обраної теми без усіляких зусиль. Вам не доведеться перезавантажуватися сторінку знову і знову, аби побачити усі зміни. Вони будуть одразу ж з’являтися на вашому екрані. До його пакету також входить контактна форма. Тому можете бути впевнені у тому, що всі користувачі можуть бути з вами на зв’язку.

Основні функції:

  • інтеграція соціальних мереж;
  • просунутий пошук;
  • адаптивний дизайн.

Деталі | Демо

 

Monstroid2 – багатофункціональна модульна тема WordPress Elementor

Monstroid2 – багатофункціональна модульна тема WordPress Elementor

А зараз настав час поговорити про один із найпопулярніших варіантів, на які натрапляють майже всі, хто шукає ефективні WordPress шаблони. Він допомагає реалізувати будь-які ідеї, адже у його пакеті ви знайдете величезну кількість демо. Вони підходять для багатьох популярних тематик, включаючи освіту, ресторани, танці, маркетинг, фінанси та багато-багато інших. Натиснувши на кнопку Magic Button, ви отримаєте доступ до 1000+ готових сторінок та секцій, які дозволяють створити унікальний сайт. Вже згаданий Elementor Page Builder також чекає на вас у даній модульній темі. У пакет також входить контактна форма та форма підписки на розсилки.

Основні функції:

  • відео та аудіо інтеграція;
  • сумісність із WooCommerce;
  • встановлення в один клік;
  • Revolution Slider;
  • розширений пошук.

Деталі | Демо | Завантажте цей продукт безкоштовно в MonsterONE

 


Тільки для читачів нашого блогу!

Знижка 10% на всі шаблони MonsterONE!!!

(річна і LifeTime підписки)


 

 

Меліса – адаптивна тема WordPress для мистецтва, фотографії та фотографів

Меліса – Адаптивна тема WordPress для мистецтва та фотографії і фотографів

Здається, ми ще не встигли згадати жодної теми, яка б стала ідеальним помічником для фотографів. Продивившись безкоштовні WordPress шаблони, ми дійшли висновку, що цей варіант вартий вашої уваги. Як і багато інших шаблонів, він включає у себе візуальний редактор. Вам не доведеться ані хвилини працювати із кодом, адже є можливість просто перетягувати потрібні вам елементи на ті, чи інші сторінки. Ви також можете експериментувати з макетами самих сторінок. У пакеті ви знайдете досить багато структур, які можна поєднувати між собою, аби отримати ідеальний онлайн-проект.

Основні функції:

  • контентні модулі;
  • функціонал галереї;
  • додаткові віджети.

Деталі | Демо

 

Alma – мінімалістична тема WordPress

Alma – мінімалістична тема WordPress

Alma – це ще одна мінімалістична WordPress тема, яка підійде для багатьох креативних цілей. Що ми можемо сказати щодо пакету інструментів, який ви отримаєте після покупки шаблону? По-перше, це 13 варіантів домашньої сторінки, кожний із яких виділяється своїм зовнішнім виглядом. Кожне демо можна встановити лише в один клік. До того ж ви отримаєте 100+ готових сторінок, до яких варто лише додати ваш контент. Для того щоб впевнитись у тому, що ваш онлайн-проект отримає унікальний зовнішній вид, можна також працювати із варіантами хедерів, структурою блогу та кольоровими рішеннями.

Основні функції:

  • розширений Ajax пошук;
  • різноманітні слайдери;
  • мега-меню;
  • функціонал портфоліо;
  • Google шрифти.

Деталі | Демо | Завантажте цей продукт безкоштовно в MonsterONE

 

 

Декілька слів на завершення

Таким чином, ми з вами ознайомилися із найрізноманітнішими готовими рішеннями для однієї із найпопулярніших систем керування вмістом. Вибір залишається за вами. Ви можете спробувати завантажити безкоштовні шаблони WordPress, аби зрозуміти, як усе працює. Якщо ви впевнені у своїх силах та маєте великий бюджет, то починайте створювати вражаючий онлайн-проект на основі преміум теми вже зараз. А ми, у свою чергу, хочемо нагадати про наш промокод sebweo. Він дає можливість отримати знижку 5% на будь-який WordPress шаблон. Тому покваптесь зробити остаточний вибір та стати володарем найкращого шаблону із найкращих. Дякуємо за прочитання!

 

 

огляд розміщено на правах реклами

 

Share

Останні пости

Авраам Лінкольн

Ми не допоможемо людям, роблячи за них те, що вони могли б зробити самі Авраам… Читати далі

15/03/2024

Як зберігати каву, щоб вона не втрачала смаку і аромату

Смак приготованого напою залежить не тільки від сорту кави, способу та ступеня прожарювання, помелу зерен,… Читати далі

11/03/2024

Габрієль Гарсія Маркес

Вік — це не те, скільки тобі років, а те, — як ти їх відчуваєш… Читати далі

10/03/2024

Короткий опис ліцензій з відкритим вихідним кодом

Якщо ви створюєте програмне забезпечення, яким хочете поділитися, або використовуєте програмний продукт, який хочете модифікувати,… Читати далі

09/03/2024

Ніл Ґейман

Люди думають, що будуть щасливі, якщо переїдуть в інше місце, а потім виявляється: куди б… Читати далі

20/02/2024

Уроки JavaScript — як почати працювати з об’єктами

Об’єкти є однією з найважливіших і найпотужніших функцій JavaScript, і в багатьох вбудованих функціях об’єкти… Читати далі

17/02/2024