Категорії: Прес-релізи

Який подарунок можна вручити батькові на День захисника України?

У кожної української сім’ї є свої певні традиції та улюблені свята, особливо усі ми любимо вітати з різними подіями своїх батьків. Саме тому, коли наближається 14 жовтня, ми хочемо насамперед вибрати справді цікавий подарунок для свого батька. Про те, що доречно дарувати цього дня і як визначитися з подарунком для тата, ми і поговоримо з вами далі докладніше.

 

Портмоне

Досить простий варіант для презенту, але він доречний завжди, навіть на цю святкову подію. Причому, з огляду на сучасні тенденції, найкраще вибирати портмоне зі спеціальним відсіком для монет та з великою кількістю відділень для кредитних карток. Звичайно ж, важливу роль у виборі такого знаку уваги відіграватиме якість матеріалу, адже найкраще зупинятись на виробах із натуральної шкіри. Крім того, прослідкуйте, щоб виріб був дійсно якісним, тоді ваш батько зможе користуватися ним довгий час.

 

Фляга

Такий подарунок ідеально вписується в тематику свята, а значить, він напевно тепло буде прийнятий вашим батьком. Звичайно, використовувати він її зможе як для води, так і для інших своїх улюблених напоїв. Найкраще вибирати вироби з якимось патріотичним принтом, наприклад із зображенням козаків, Тараса Шевченка, герба чи прапора України, з булавою, з якоюсь футбольною тематикою тощо.

 

Подарункова картка

Для того, щоб догодити своєму батькові, вам навіть не обов’язково самостійно шукати для нього презент, адже ви завжди можете вручити йому подарункову картку і він сам потім зможе визначитися з подарунком своєї мрії! Вам лише потрібно вибрати карту того чи іншого номіналу на https://onecard.gift/podarki-na-14-oktyabrya і підібрати мальовничу упаковку, а батько потім сам вирішить, на що саме її витратити і в який день він це зробить. Можете не переживати, скористатися картою досить просто, а значить ваш батько точно в результаті отримає той подарунок, на який він заслужив і про що давно мріяв.

 

Подушка під шию

Такий подарунок не просто є практичним, він ще й показує, що ви дійсно дбаєте про здоров’я і самопочуття вашого рідного батька. Адже ця подушка відмінно підходить для вилазок на природу, відряджень та подорожей, автомобільних поїздок на роботу або просто для того, щоб зручно влаштуватись прямо вдома. Незабаром ваш тато відчує позитивний ефект від такого виробу і зрозуміє, що він став менше відчувати навантаження на шию і спину, завдяки чому і почувати себе точно буде значно краще.

 

Вишиванка

Це ще один подарунок, який чудово виглядатиме у День захисника України. Традиційна українська вишиванка виглядає справді яскраво та красиво, тож напевно ваш тато захоче її надалі носити на багатьох інших святкових подіях. Ну а той факт, що вишивки бувають абсолютно різними, допоможе вам вибрати щось індивідуальне, що точно прийде вашому татові до смаку і до душі.

 

Ми віримо, що серед наших ідей ви зможете обрати саме ту, яка сподобається вашій близькій людині та подарує їй справді святковий настрій!

 

Share

Останні пости

Чак Поланік

Хто може — той робить. Хто не може — той критикує Чак Поланік   Читати далі

17/04/2024

Річард Бах

Жодне бажання не дається тобі окремо від сили, що дозволяє його здійснити. Хоча, можливо, для… Читати далі

16/04/2024

Стівен Кінг

Життя — це безперервний досвід, і навіть найгірші моменти займають своє місце у пазлі нашого… Читати далі

15/04/2024

невідомий автор

Люди, які люблять самотність, дорого заплатили за дружбу з кимось... (невідомий автор)   Читати далі

14/04/2024

Наполеон Гілл

Що розум людини може осягнути і в що він може повірити, того він здатен досягти… Читати далі

13/04/2024

Дейл Карнегі

Поводься так, ніби ти вже щасливий, і ти справді станеш щасливішим Дейл Карнегі   Читати далі

12/04/2024