Категорії: Технології

Огляд хостинг-провайдера Fornex.com в Україні

Глобальна мережа Інтернет складається з об’єднання комп’ютерних мереж, сайтів та додатків, а кожен сайт повинен мати свій «дім». Під «домом» мається на увазі хостингова компанія, хостинг-провайдер, хостер, або просто хостинг. Якщо у вас є свій сайт, — чи то особистий блог, сайт-портфоліо або ж корпоративний сайт, — йому обов’язково потрібен хостинг. Тому, дуже важливо вибрати такий хостинг, на якому вашому сайту буде комфортно. Ваш сайт повинен бути доступний 24 години на добу, 7 днів на тиждень і так цілий рік. Він повинен витримувати великий наплив відвідувачів, справлятися з можливими атаками хакерів і працювати швидко. Більшою мірою всі ці вимоги повинен виконувати хостинг. Саме тому до вибору хорошого хостингу потрібно підійти відповідально, зваживши всі за і проти.

І в сьогоднішньому огляді ми розглянемо відомого європейського хостера – компанію Fornex.com.

 

Коротко про компанію Fornex

Хостинг-провайдер Fornex – це компанія з більш ніж 10-річним досвідом на ринку. Вона почала свою роботу в 2007 році в Іспанії. Там вона була офіційно зареєстрована як Fornex Hosting S.L. Номер реєстрації компанії: B93064228. Реєстраційний номер товарного знаку EU010109213.

Через декілька років компанія вже була представлена ​​в таких країнах як Марокко, Гіблартар, Німеччина та Україна. І на цьому компанія не збирається зупинятися. На початку Fornex надавала послуги тільки віртуального хостингу, а на сьогодні лінійка продуктів компанії значно ширше.

 

Які послуги надає провайдер Fornex.com

В першу чергу – це хостинг. Є можливість замовити віртуальний сервер на SSD дисках починаючи від 32,00грн в місяць (ціни вказані станом на день написання огляду). Більш потужні сервери, відповідно, коштують трохи дорожче. Такий сервер підійде для сайтів компаній, персональних сторінок, блогів на WordPress, а також для невеликих інтернет-магазинів.

 

Для сайтів з великою відвідуваністю (і, відповідно, навантаженням), середніх і великих інтернет-магазинів, найкращим рішенням буде орендувати свій сервер. Такі сервери називаються виділеними. Виділеними, оскільки на такому сервері крім вас ніхто не розміщується (тобто, тільки ваш сайт/сайти буде на ньому і у нього буде свій унікальний IP). Вартість виділених серверів стартує від 2993,00грн в місяць (на дату написання огляду). І цю ціну можна легко назвати демократичною за надану конфігурацію (у порівнянні з іншими хостерами). За самий бюджетний варіант ви отримуєте Xeon Silver 4110 з частотою процесора 8 × 2.1 ГГц, оперативкою 16 ГБ, 2-ма SSD дисками по 240ГБ. Так, і, відповідно, необмеженим трафіком. Використовується серверне обладнання виробництва Supermicro з великим вибором операційних систем. Звучить непогано, чи не так?

 

Якщо ви не хочете купувати ані занадто дешевий, ані дорожчий сервер, тоді вас може зацікавити хостинг на віртуальних серверах (VPS – віртуальний виділений сервер). Тут ціни стартують від 159грн в місяць (на дату написання огляду). Навіть найдешевший сервер має непогану конфігурацію + використовуються ультрашвидкі SSD диски.

Так, забув уточнити, що якщо ви захочете перейти з іншого хостингу, інженери Fornex зроблять це абсолютно безкоштовно.

 

Цікавим є і послуга VPN (віртуальна приватна мережа). З її допомогою ви зможете отримати зашифрований та захищений доступ в мережу Інтернет. Коштувати це буде від 64,00грн в місяць (на дату написання огляду).

 

Також є можливість замовити послугу захисту від DDOS-атак. Вона надається не тільки клієнтам хостера, але й клієнтам сторонніх провайдерів. Стандартна фільтрація обійдеться в 150 євро в місяць (на дату написання огляду). Якщо ви орендуєте виділений сервер на Fornex, тоді ви отримаєте безкоштовну фільтрацію атак (об’ємом до 10 Гбіт в секунду).

 

Ну і реєстрація доменів. На даний момент доступні наступні зони: com, name, biz, org, ru, рф, su, info та tv.

 

 

Короткий підсумок

Хостингова компанія Fornex.com  з’явилася не вчора і у неї вже є більш ніж 10-ти річний досвід, а ще близько 60 тисяч постійних клієнтів! Послуги цього хостингу вибирають найбільші проекти, в тому числі Pikabu, Admitad, Lety Shops і ЯПЛАКАЛъ та інші. Цей хостер стабільно розвивається і розширює лінійку своїх пропозицій. Сьогодні у вас є можливість спробувати ресурси європейського хостера і в Україні. Можна почати навіть з безкоштовного 7-ми денного пробного періоду.

Сподіваємося, що сьогоднішній огляд допоміг вам при виборі хостинга, і ви знайдете надійний «дім» для свого сайту!

 

Стаття розміщена на правах реклами

 

Share

Останні пости

Найкрасивіші та найбільш вражаючі мости з усього світу (ТОП-10)

Міст — це щось більше, ніж просто споруда, яка поєднує два береги. Для того, щоб… Читати далі

19/04/2024

Соломон

Життя нас вчить, що свою пару ми пізнаємо, коли розлучаємося, своїх братів ми пізнаємо, коли… Читати далі

18/04/2024

Чак Поланік

Хто може — той робить. Хто не може — той критикує Чак Поланік   Читати далі

17/04/2024

Річард Бах

Жодне бажання не дається тобі окремо від сили, що дозволяє його здійснити. Хоча, можливо, для… Читати далі

16/04/2024

Стівен Кінг

Життя — це безперервний досвід, і навіть найгірші моменти займають своє місце у пазлі нашого… Читати далі

15/04/2024

невідомий автор

Люди, які люблять самотність, дорого заплатили за дружбу з кимось... (невідомий автор)   Читати далі

14/04/2024