Категорії: Цікаве

10 причин, чому ті, кого не хвилює думка інших, більш успішні

Можна слухати думки інших людей і спробувати адаптувати своє життя під їх стандарти. Але так ви втратите свої власні мрії, намагаючись відповідати чужим принципам. По-справжньому ж успішна людина не дбає про те, що інші думають і говорять про нього або про неї. Просто у них є сильне бажання зустрітися зі своїми цілями. Візьмемо, наприклад, Вінстона Черчилля, який був виключений зі своєї політичної партії в період між 1929 і 1939 роками через ідеологічні розбіжності. Він знав, чого прагнув, і замість того, щоб піддаватися думкам інших, залишився вірним своїм ідеалам. Як відомо, пізніше він став прем’єр-міністром Великобританії, керуючи країною у важкі часи Другої світової війни.

 

«Більшість з нас – це не ми. Наші думки – це чужі судження; наше життя – мімікрія; наші пристрасті – цитата». – Оскар Уайльд

 

Ось причини успішності людей, для яких важливіше їх власна думка.

 

 

  1. Вони мають тверду рішучість дістатися до пункту призначення

Досягнення мети є більш важливим, ніж будь-яка невдача на шляху. Вони розуміють, що наполегливість і терпіння притягують успіх.

 

  1. Вони знають, що думки людей постійно змінюються

Ми всі перебуваємо в постійному русі і весь час змінюємося. Успішні люди знають, що якщо думки людей стали перешкодою для їх успіху, то такі думки не варті уваги.

 

  1. У них завжди є цілі

Успішні люди несуть відповідальність за свої дії. Якщо в їхньому житті справи йдуть погано, вони несуть на собі основний тягар. Таким чином, вони беруть на себе всю відповідальність і досягають своїх мрій незважаючи ні на що. Навіть коли про Томаса Едісона (американський винахідник і підприємець) сказали, що він був занадто дурний, щоб створити щось нове, він все-таки продовжував рухатися вперед і отримав 1000 патентів.

 

  1. Вони розуміють, що життя занадто коротке

Вони цінують саму суть свого існування і знають ціну своєму часу. Думки ж інших людей відволікають, і тому успішні люди завжди зосереджені на тому, що повинні зробити.

 

  1. Вони знають, що краще для них

Те, що підходить для іншої людини, не обов’язково підходить вам. Знайдіть власні ідеали і цілі та впевнено пливіть до берегів своєї мрії.

 

  1. Вони залишаються стійкими

Успішні люди розуміють, що успіх вимагає стійкості. Щоб стати успішним, потрібно подолати безліч перешкод. Думки людей можуть вплинути на вашу цілеспрямованість, тому найпростіше нікого не слухати.

 

  1. Вони знають, що всім не догодиш

Це жорстока правда. Не кожен буде бачити світ так само, як і ви. Живучи відповідно до чужих очікувань, ви отримаєте лише розчарування.

 

  1. Вони можуть впоратися з труднощами життя

Багато хто нав’язує людям свої думки або несхвалення, щоб відволіктися від власних проблем. Однак успішні люди самі можуть впоратися зі складнощами життя, приділяючи менше уваги всьому, що їх відволікає.

 

  1. Вони шукають свободу

Успішні люди не є ув’язненими. Уявіть собі, що можна було б сказати про Уолта Діснея після того, як його звільнили з газети через «брак уяви». Навіть коли його бізнес не мав успіху на початку, він продовжував шукати власну свободу, і, нарешті, відбулася довгоочікувана прем’єра «Білосніжки». За словами Лао-Цзи, «піклуючись про те, що інші думають про вас, ви стаєте їх заручниками».

 

  1. Їм не потрібно загальне схвалення

Якими б успішним ви не були, вам не потрібно чиєсь схвалення. Успіх є успіх, і це говорить саме за себе!

 

 

Життя часом дуже важке. Але якщо долати труднощі, ви станете сильніше. Тож не уникайте будь-яких труднощів.

 

Share

Останні пости

Як вибрати ідеальний ноутбук: Повний гайд

Вибір ноутбука може бути складним завданням у світі, де ринок переповнений варіантами на будь-який смак… Читати далі

22/04/2024

Томас Едісон

Наш великий недолік в тому, що ми занадто швидко опускаємо руки. Найбільш діючий метод досягти… Читати далі

20/04/2024

Найкрасивіші та найбільш вражаючі мости з усього світу (ТОП-10)

Міст — це щось більше, ніж просто споруда, яка поєднує два береги. Для того, щоб… Читати далі

19/04/2024

Соломон

Життя нас вчить, що свою пару ми пізнаємо, коли розлучаємося, своїх братів ми пізнаємо, коли… Читати далі

18/04/2024

Чак Поланік

Хто може — той робить. Хто не може — той критикує Чак Поланік   Читати далі

17/04/2024

Річард Бах

Жодне бажання не дається тобі окремо від сили, що дозволяє його здійснити. Хоча, можливо, для… Читати далі

16/04/2024