9 фактів про Magento

Magento стає все більш популярною CMS в ніші електронної комерції, і нею користується кожна четверта компанія, що продає свої товари/послуги онлайн. У даному огляді ми розглянемо 9 цікавих фактів про Маженто.

 

  • Є два основних випуски Magento: Magento Community Edition (CE), який доступний безкоштовно і Magento Enterprise Edition (EE), який розрахований на великі підприємства і коштує від 18000$/рік. Magento Enterprise є похідною від Magento CE, але включає в себе більшу функціональність та професійну підтримку команди Маженто.
  • Magento є, ймовірно, найбільш комплексним рішенням для електронної комерції з відкритим вихідним кодом, і ефективно конкурує з такими дорогими комерційними рішеннями, як Oracle ATG, Hybris або IBM WebCommerce.
  • У компанії є чітка довгострокова стратегія і великий інвестор в особі компанії eBay, яка володіє компанією Magento Commerce. Найближчим часом, наприклад, планується запуск нового релізу – Magento 2.0, який обіцяє стати абсолютно революційним, і архітектурно і технологічно: розробники розраховують, що нова платформа стане простіше і швидше для встановлення, розгортання, налаштування, розширення та модернізації.
  • За даними останніх опитувань, Маженто четвертий рік поспіль залишається найпопулярнішою платформою для електронної комерції на ринку, з 26% часткою. Це показує, що клієнти Magento зробили правильний вибір. Magento також є лідером в категорії ТОП інтернет-магазинів, що продають найбільше.
  • Magento – це дуже гнучка платформа. Вона досить проста, коли справа доходить до налаштування товару, способів оплати або доставки, загального налаштування магазину. Власники інтернет-магазинів можуть повністю контролювати зовнішній вигляд, зміст і функціональність сайту за допомогою інтуїтивно-зрозумілого інтерфейсу управління. Але, по правді кажучи, на перших порах їм все ж таки доведеться приділити деякий час для вивчення двигуна. Наш сайт покликаний допомогти в цьому.
  • Якщо справа стосується пошуку розробників для налаштування інтернет-магазину, то на ринку аутсорсингу є із чого вибирати. Також досить активне співтовариство Magento, яке може допомогти в налаштуванні Community Edition.
  • До одного з найбільш поширених мінусів Magento деякі розробники відносять її складну конфігурацію і вимоги до ресурсів. Правда полягає в тому, що Маженто дійсно є вимогливою до ресурсів платформою, і це потрібно брати до уваги, особливо якщо планується побудувати великий сайт. Але вона постійно удосконалюється.
  • На сьогодні є вже понад 5000 розширень та модулів для Magento, як платних, так і безкоштовних. Ціни на платні розширення сильно різняться – від декількох доларів аж до 2000$.
    Всі модулі мають одну спільну рису: вони допомагають розширювати і налаштовувати магазин, під вимоги саме вашого бізнесу. Також є можливість і самостійно розробити своє власне розширення Magento використовуючи, наприклад, наші уроки.
  • CMS Magento побудована на Zend Framework, тому вона використовує об’єктно-орієнтований підхід у програмуванні та архітектуру MVC (модель-вигляд-контролер). Це робить кодування відносно чистим, і дозволяє легко підтримувати програмний код.

 

Share

Останні пости

Як вибрати ідеальний ноутбук: Повний гайд

Вибір ноутбука може бути складним завданням у світі, де ринок переповнений варіантами на будь-який смак… Читати далі

22/04/2024

Томас Едісон

Наш великий недолік в тому, що ми занадто швидко опускаємо руки. Найбільш діючий метод досягти… Читати далі

20/04/2024

Найкрасивіші та найбільш вражаючі мости з усього світу (ТОП-10)

Міст — це щось більше, ніж просто споруда, яка поєднує два береги. Для того, щоб… Читати далі

19/04/2024

Соломон

Життя нас вчить, що свою пару ми пізнаємо, коли розлучаємося, своїх братів ми пізнаємо, коли… Читати далі

18/04/2024

Чак Поланік

Хто може — той робить. Хто не може — той критикує Чак Поланік   Читати далі

17/04/2024

Річард Бах

Жодне бажання не дається тобі окремо від сили, що дозволяє його здійснити. Хоча, можливо, для… Читати далі

16/04/2024