Categories: Прес-релізи

Чи є у вантажному таксі послуга пакування вантажу?

Використовуючи вантажне таксі для перевезення особистого майна, виникає питання забезпечення цілісності та неушкодження речей. Єдиним правильним рішенням є використання пакувальних матеріалів. Але не всі сервіси пропонують цю послугу, з цілої низки можливих причин. Тож, на що потрібно звертати свою увагу під час оформлення замовлення вантажного таксі:

  1. Насамперед назвати всі предмети, де є скло. Тому що це найбільш уразлива частина предметів. Компанія повинна запропонувати вам низку пакувальних матеріалів, оскільки одним не завжди вийде обійтися. Для початку потрібна пухирчаста плівка, нею обмотують скляні або дзеркальні частини та заклеюють скотчем. Після цього обмотують гофрокартоном або кладуть у картонну коробку. І обов’язково підписати маркером, на якому боці знаходиться скло, щоб мати на увазі цю інформацію при перенесенні та розміщенні у вантажному відсіку вантажного таксі.
  2. Назвати предмети, які найбільше піддаються забрудненню, – в основному це м’які меблі, особливо зі світлих тканин. Вони вразливіші до появи плям і слідів від транспортування. Якісне вантажне таксі завжди запропонує обмотати їх стрейч плівкою, та бажано двома шарами. І використовувати плівку від 20 мікрон, адже тонша плівка тільки має візуальний ефект захисту та дуже швидко може розірватися.
  3. Якщо є посуд, обов’язково попередьте компанію про це і запитайте, чи є у них коробки з посиленим дном. Адже вага цієї коробки значно зростає, і може вирвати дно. Також ці коробки слід підписати, що там посуд, щоб вантажники не ставили на верх цієї коробки інші коробки.

 

Не для всіх типів вантажу потрібне пакування, наприклад, якщо вже є заводське пакування, речі в мішках, вантаж на палеті і т.д. З огляду на це деякі вантажні таксі не закуповують пакувальний матеріал, адже це вимагає, щоб ці матеріали були закуплені заздалегідь і возити їх в автомобілі. Як правило, така проблема буває у невеликих компаніях.

Основна порада упаковки – це те, що будь-які пакувальні матеріали, які пропонують вантажні таксі, найкраще захищають ваші речі саме заводська упаковка. Вона чітко повторює габарити предмета, має додаткові прокладки з пінопласту. І по ній відразу зрозуміло, який предмет у ній. А це важлива інформація для вантажників, особливо коли роботу із завантаження автомобіля виконує інша бригада.

 

Приділіть додаткову увагу меблям з дерева, ДСП, МДФ. Ці меблі можуть сильно пошкодитися при контакті з асфальтом, коли їх будуть ставити. Не у всіх компаніях є спеціальні куточки, які фіксуються на кожен кут столу, шафи чи ліжка, що дає майже 100% гарантії захисту від пошкоджень.

Обираючи компанію, яка, крім перевезення, зможе запропонувати послуги упаковки, зверніть увагу на асортимент матеріалу, адже для окремих типів майна потрібні різні пакувальні матеріали. Наприклад, якісне вантажне таксі повинне мати весь перелік необхідних матеріалів, і що у кожному авто мали би бути найпопулярніші з використовуваних матеріалів. Це саме для тих випадків, коли ви забули при оформленні замовлення вказати, що вам потрібні такі послуги. Тож, нехай усі ваші речі завжди будуть цілими та неушкодженими!

 

This post was last modified on 10/07/2023 13:15

Останні пости

Як додати карту від Google Maps на свій сайт (з маркером і текстом)

В сьогоднішньому практичному уроці ми розглянемо приклад додавання на свій сайт карти (мапи) від сервісу…

02/05/2024

Як вибрати ідеальний ноутбук: Повний гайд

Вибір ноутбука може бути складним завданням у світі, де ринок переповнений варіантами на будь-який смак…

22/04/2024

Томас Едісон

Наш великий недолік в тому, що ми занадто швидко опускаємо руки. Найбільш діючий метод досягти…

20/04/2024

Найкрасивіші та найбільш вражаючі мости з усього світу (ТОП-10)

Міст — це щось більше, ніж просто споруда, яка поєднує два береги. Для того, щоб…

19/04/2024

Соломон

Життя нас вчить, що свою пару ми пізнаємо, коли розлучаємося, своїх братів ми пізнаємо, коли…

18/04/2024

Чак Поланік

Хто може — той робить. Хто не може — той критикує Чак Поланік  

17/04/2024