Категорії: Цікаве

Грані таланту Дмитра Монатіка

Ми не помилимося, якщо скажемо, що цей артист є найтоповішим серед українського шоу-бізнесу і якщо весь музичний світ нашої країни представити у вигляді великого торту, то Дмитро Монатік виявився б тієї самою смачною вишенькою на вершині торта.

 

 

Кар’єра танцюриста

Сцена, музика і творчість цікавили Дмитра Монатіка ще з самого дитинства. Свою тягу до музичного мистецтва хлопчик перейняв від дідусів. В юності його увагу привернув танцювальний напрямок брейк-данс. Дмитро Монатік активно займався цією складною фізично хореографією. Маленький зріст та міцна статура не стали каменем спотикання на шляху вдосконалення своїх танцювальних навичок.

Так в своєму рідному місті Луцьку разом з командою Дмитро створює брейк-колектив «DBS Crew» і навіть гастролюють просторами рідної області.

Дмитро Монатік

 

Таланту Монатіка стало тісно в одній області і хлопець вирішує підкорити столицю, беручи участь в кастингу програми «Фабрика Зірок». Тоді його не взяли, але продюсер проекту Могилевська Наталія запропонувала Дмитру роботу в своєму балеті.

Після шоу-балету у відомої артистки Дмитро Монатік переходить працювати в хореографічну студію «Turbo», де працювали кращі танцюристи Києва.

 

На цьому хлопець вирішив не зупинятися і штурмує своїм завзяттям паркет талант-шоу «Танцюють всі», де входить до тридцятки кращих танцюристів сезону.

 

 

Музична кар’єра

Свої витоки музичному шляху Дмитра Монатіка заклала участь в передачі «Х-Фактор». Тоді його талант оцінили не дуже високо і навіть пророкували, що у нього нічого не вийде.

Першу свою композицію і кліп на неї артист створить в 2011 році. Дебютна робота мала назву «ТайУлетаю».

На сьогоднішній день творчий арсенал Дмитра Монатіка налічує три студійні альбоми:

  • «Саундтрек сьогоднішнього дня» 2013;
  • «Звучить» 2016 року;
  • «Love it Ритм» 2019.

 

А кількості нагород артиста позаздрять чимало. Серед них статуетки від премій YUNA, Музична Платформа, Золота Жар-Птиця, Жара Music Awards і M1 Music Awards.

 

Мистецький хист

Так, Дмитро Монатік ще й малює! Вже в шкільному віці та в період навчання в університеті досить часто малював друзям листівки. Навіть обкладинка дебютного альбому – справа рук артиста.

 

 

Композиторський талант

Не секрет, що якийсь час Дмитро Монатік був автором і композитором пісень для Лободи Світлани, Седокової Анни, Серьоги, Аліни Гросу, Діми Білана та інших зірок пострадянського простору.

Так, і в правду кажуть, що талановита людина талановита в усьому. Але також важливі на шляху до успіху робота над собою і віра в здійснення своєї мрії. Життєве кредо артиста – все в твоїх руках!

 

Share

Останні пости

Антуан де Сент-Екзюпері

Ніколи не втрачай терпіння — це останній ключ, що відкриває двері Антуан де Сент-Екзюпері   Читати далі

28/03/2024

Сомерсет Моем

Подорослішавши, ви збагнете, що світ стає стерпним за однієї умови: коли розумієш, що людський егоїзм… Читати далі

27/03/2024

Михайло Грушевський

Всі вчаться своєї рідної мови, а наша біда така, що треба вчитися її більше, ніж… Читати далі

26/03/2024

ТОП-5 покерних обмінників

Професійний покер – це численні турніри та великі гроші, що потребує правильного налаштування фінансових інструментів.… Читати далі

25/03/2024

Гай Юлій Цезар

Всі довкола прагнуть винищити ворогів, а не об'єднатися з друзями Гай Юлій Цезар   Читати далі

24/03/2024

Як вибрати оптимальний смартфон для дитини?

Сьогоднішні діти стикаються з технологіями вже в ранньому віці, і смартфон давно перестав бути просто… Читати далі

22/03/2024