Categories: Технології

“Всі компанії рано чи пізно прийдуть до хмарних рішень”, – Сергій Василенко, SIDATA

Компанія “SIDATA” успішно працює у сфері оренди серверів з 2011 року, надаючи малому та середньому бізнесу інноваційні рішення з оренди серверів. Сьогодні ми поговоримо з технічним директором компанії SIDATA – Сергієм Василенком, поговоримо про те, як все починалося, з чим стикалася компанія в період карантину, і чому хмарні рішення стають невід’ємною частиною сучасного бізнесу.

 

— Сергію, розкажіть, з чого почався ваш підприємницький шлях, які ідеї були відправною точкою у відкритті власної справи?

— Жоден бізнес не обходиться без ідеї. У нас все почалося з усвідомлення величезних проблем, з якими наш бізнес стикається при оренді виділених серверів або VPS. В основному це дорожнеча послуги, не автоматизовані рішення отримання послуги, немає додаткових послуг та адміністрування сервера, тобто сервер видається, а далі робіть з ним що хочете, може він працюватиме як треба, може й ні. Останнім часом ми активно розвиваємо напрямок адміністрування серверів на базі BAS-систем, тобто ми по-суті пропонуємо клієнту працювати прямо з коробки, не мучаючись з установкою та конфігуруванням сервера для його BAS.

 

— Які уроки ви винесли з помилок, з якими зіткнулася ваша компанія, і як вони вплинули на ваше професійне зростання?

— Ніколи не вважаю помилками моменти, які інші можуть назвати факапами. Все, що відбувається, це досвід. Ми вирішуємо виклики, які з’являються, саме таким чином розвиваємося. Помилки зробили нашу команду сильною та впевненою.

 

— Які, на вашу думку, стали ключовими факторами успіху для вашої компанії?

— Формула успіху проста – це наші співробітники. Я ціную їхні таланти, визнаю унікальність кожного і намагаюся максимально розвивати їхній потенціал. І, звичайно, важлива мета – без неї немає результату ні для співробітника, ні для компанії.

 

— Які виклики ви відчували в компанії під час пандемії, і як ви впоралися з ними?

— Головним завданням пандемії для нас було забезпечити безпеку наших співробітників і клієнтів. Турбота про здоров’я колективу була на першому місці, далі організувати зростання в рамках домашнього офісу, щоб усім було комфортно і ніщо не заважало підтримувати рівень сервісу, який ми робимо протягом багатьох років.

 

— Яких заходів ви вживаєте для розвитку бізнесу в сучасних умовах, і яку роль у цьому відіграють хмарні рішення?

— Сьогодні ми активно автоматизуємо як наш власний бізнес, так і допомагаємо його автоматизувати нашим клієнтам, створюємо комфортний робочий процес. Хмарні рішення стали невід’ємною частиною нашого успіху, надавши нам доступ до інформації та можливість працювати будь-де. Це розширило наші можливості та покращило оперативність.

 

— Наскільки важливим є партнерство у розвитку бізнесу, і які критерії ви застосовуєте при виборі партнерів?

— Партнерство – це розвиток. Надійність – ключовий критерій, інше можна вирішити разом.

 

— Які враження у вас від роботи в компанії SIDATA, і чи змінилися вони згодом?

– SIDATA – дуже дружна та сучасна компанія! Ми спільно розвиваємося, мені подобається, що я завжди можу втілити свої найсміливіші ідеї в технічному плані. Всім бажаю знайти свою компанію, і щоб кохання було взаємним.

 

Поговоримо про профіль діяльності компанії SIDATA

— Розкажіть нам, чим саме займається компанія SIDATA, які послуги та рішення вона надає?

— Ми у SIDATA надаємо комплексні ІТ-рішення, при цьому акцентуючи увагу на універсальності наших сервісів. Маючи досвід впровадження та обслуговування масштабних систем автоматизації, ми дійшли висновку, що комплексні рішення в галузі ІТ не завжди широко поширені на ринку України та у світі. Наш стартап SIDATA створений, щоб заповнити цю прогалину та запропонувати наш досвід та рішення широкому спектру замовників з різних галузей бізнесу.

 

— Якою є ваша візія у розвитку бізнесу і яких принципів ви дотримуєтеся?

— Наша візія схожа на турботу про дитину, яка потребує уваги і любові. Ми бачимо наші сервіси як щось таке, що несе у собі цифрову спадщину, включаючи досвід, знання та досягнення. У SIDATA ми готові забезпечити захист та догляд з повним розумінням технологій, необхідних для цього.

 

— Яку місію ви ставите перед собою у наданні своїх послуг?

— Наша місія полягає у наданні високоякісного сервісу та демонстрації того, що якісні ІТ-рішення існують. Ми прагнемо бути прикладом якості та надати клієнтам можливість вибрати найкраще, спираючись на наш досвід.

 

— Розкажіть нам про вашу команду в SIDATA. Які фахівці включені до вашого складу?

— Наша команда в SIDATA включає таких фахівців, як архітектор, DevOps інженер, розробники BAS і 1С:Підприємство, розробник PHP, менеджери проектів і продажів, аналітик бізнес-процесів, і оператор call-центру. Цей багатогранний склад забезпечує нам можливість реалізовувати різноманітні проекти та надавати висококваліфікований сервіс.

 

— Де розташовані дата-центри компанії SIDATA, і яке обладнання вони використовують?

— Наші дата-центри SIDATA розташовані у різних країнах. У нас є дата-центр у Німеччині (Нюрнберг), Фінляндії (Гельсінкі), Нідерландах (Амстердам) та Франції (Париж). Ці дата-центри класу TIER-III обладнані найсучасними серверами та новітнім обладнанням, забезпечуючи високу надійність та безпеку даних.

Розташування дата-центрів компанії SIDATA

 

— Де можна орендувати сервер у SIDATA і які переваги надають ваші дата-центри?

— Ви можете орендувати сервер у SIDATA, звертаючись безпосередньо до нас. Наші дата-центри пропонують максимальну надійність та продуктивність завдяки використанню сучасного обладнання.

 

Дякуємо Сергію Василенку за відповіді на запитання та побажаємо компанії SIDATA успіхів та процвітання.

 

інформацію розміщено на правах реклами

 

Tolyanich

Останні пости

Як вибрати ідеальний ноутбук: Повний гайд

Вибір ноутбука може бути складним завданням у світі, де ринок переповнений варіантами на будь-який смак…

6 днів ago

Томас Едісон

Наш великий недолік в тому, що ми занадто швидко опускаємо руки. Найбільш діючий метод досягти…

1 тиждень ago

Найкрасивіші та найбільш вражаючі мости з усього світу (ТОП-10)

Міст — це щось більше, ніж просто споруда, яка поєднує два береги. Для того, щоб…

1 тиждень ago

Соломон

Життя нас вчить, що свою пару ми пізнаємо, коли розлучаємося, своїх братів ми пізнаємо, коли…

1 тиждень ago

Чак Поланік

Хто може — той робить. Хто не може — той критикує Чак Поланік  

2 тижні ago

Річард Бах

Жодне бажання не дається тобі окремо від сили, що дозволяє його здійснити. Хоча, можливо, для…

2 тижні ago