Categories: Технології

Чи є у 40ка дюймових телевізорах переваги?

Коли люди збираються купити плазму, вони завжди шукають інформацію в Інтернеті і це добре. Тим не менш, через наявність міфів, перебільшених можливостей конкретних брендів, що дають платні акції, і брак технічних знань, у обивателя можуть виникнути труднощі при виборі відповідного смарт-телевізора. Отже, якщо ви шукаєте повноцінний 40-дюймовий смарт-телевізор, вам сподобається інформація у цій статті.

Здається, що телевізори з кожним роком стають дедалі більшими. Однак, важливо не забувати, що телевізори з діагоналлю 40 дюймів є оптимальним вибором серед телевізорів середнього розміру, що забезпечують баланс між розміром екрана і функціональністю.

 

Що ховається за 40 дюймами?

Не слід недооцінювати телевізори з діагоналлю від 40 дюймів. Можливо, у них немає такого гігантського екрану, як у великих телевізорів, зате вони не займуть всю вашу кімнату – і вони виключно доступні за ціною, в такому розмірі.

  • І нехай вас не обманює їхній невеликий форм-фактор. Кращий 40-дюймовий телевізор не поступається за функціональністю кращим 65-дюймовим телевізорам або навіть 75-дюймовим телевізорам – він може забезпечити роздільну здатність 4K і HDR (широкий динамічний діапазон) – для надчіткого зображення та яскравих кольорів. Крім того, як і їхні «діагональніші» брати і сестри, ви отримаєте ті ж інтерфейси Smart TV з вбудованими улюбленими потоковими сервісами.
  • Щоб знайти найкращий 40-дюймовий телевізор, потрібно враховувати здоровий баланс функцій, ціни та технологій. Той факт, що телевізор вважається маленьким, не означає, що він менш потужний.
  • Чи хочете ви подивитися футбольний матч чи улюблений епізод серіалу, смарт-телевізор – ваша відповідь. Телевізори з діагоналлю 55, 65 і 85 дюймів можуть здатися вам занадто великими, важкими або дорогими. У цьому випадку виберіть 40-дюймову модель з такою самою інтуїтивно зрозумілою операційною системою.
  • Менший 40-дюймовий телевізор, як і раніше, може мати всі навороти своїх більших аналогів. Фактично більшість з них пропонують такі функції, як роздільна здатність 4K, потокову передачу SMART і сумісність з HDR; ви будете вражені яскравістю нових екранів меншого розміру.

 

Що я зможу зробити з таким 40″ телевізором?

Ви можете підключити до свого телевізора програвачі Blu-ray, приставки потокового мовлення та ігрові консолі так само легко, як і до більшого 65-дюймового екрану. На нашу чесну думку, телевізор меншого розміру не означає, що вам доведеться жертвувати якістю.

Якщо вам потрібний телевізор для невеликої кімнати, підійде телевізор із діагоналлю від 40 дюймів; ви можете сидіти біля 40-дюймового телевізора 4K без будь-якого негативного впливу на якість зображення. Модель розміром від 40 дюймів може відмінно підійти для невеликої вітальні або якщо ви маєте справу з обмеженим простором на стіні, а такий девайс чудово впишеться у ваш інтер’єр.

 

 

Вердикт із сьогоднішнього огляду

Оскільки 40-дюймові телевізори добре працюють у різних умовах, варто подумати про те, як ви їх використовуватимете. Бюджетна модель з роздільною здатністю 1080p добре працюватиме в гостьовій або дитячій кімнаті, але ви можете розглянути більш дорогу модель OLED з новітньою технологією розширеного динамічного діапазону (HDR), якщо ви будете використовувати телевізор у вітальні для перегляду фільмів, або для ігор.

Враховуючи здоровий баланс між функціями, цінами та технологіями, ми зійшлися на думці, що якщо телевізор вважається «маленьким» — це не означає, що він менш потужний. Тоді навіщо платити більше?

 

This post was last modified on 31/08/2023 18:48

Останні пости

Чарльз Дарвін

Виживає не найсильніший і не найрозумніший, а той, хто найкраще пристосовується до змін Чарльз Роберт…

11/05/2024

Що таке тег canvas в HTML5 і для чого він потрібен?

Елемент <canvas> з’явився лише в HTML5 і використовується для динамічного малювання графіки на веб-сторінці з…

10/05/2024

Ден Браун

Можливо все, — неможливе просто потребує більше часу Ден Браун  

09/05/2024

Що включає в себе чистка ноутбука?

Ноутбук — це не тільки зручний і функціональний ґаджет, а й доволі делікатний пристрій, що…

08/05/2024

Аль Пачино

Ніколи нічого нікому не пояснюйте. Все одно кожен зрозуміє так, як йому вигідно Аль Пачино…

07/05/2024

SEO просування сайту: прості та ефективні інструкції

У сучасному світі все більше людей звертаються до інтернету, щоб знайти інформацію, товари та послуги.…

03/05/2024