Категорії: Технології

Найкращі сайти для онлайн-навчання по різних напрямках

В сьогоднішній добірці ми розглянемо перелік найкращих сайтів, що створені для онлайн-навчання.

Добірка не містить рейтингів сайтів і вони представлені у алфавітному порядку.

 

 

BikWebClass – курси онлайн для напрямку HoReCa. Окремо можна виділити напрямки HACCP (ХАССП), безпеки харчування для операторів ринку харчування та подібні. Зараз платформа знаходиться на стадії активного наповнення матеріалами. Курси підійдуть як для індивідуальних гравців, так і для цілих компаній. Частина курсів доступні у безкоштовному режимі. Мови: російська та українська.

 

 

Сodecademy – інтерактивна система для навчання кодуванню та програмуванню. Курси по таким мовам як HTML&CSS, Python, JavaScript, Ruby, PHP та іншим. Основна частина курсів доступна безкоштовно (за умови реєстрації на сайті). Мова курсів: англійська.

 

 

Coursera – на цьому сайті зібрані курси найкращих університетів та організацій світу. Курси безкоштовні (але потрібна реєстрація на сайті). Мова курсів: англійська.

 

 

Сreativelive – спільнота інноваторів та творчих людей. На цій платформі зібрані уроки творчості від світових майстрів. За умови підписки на майбутні курси в режимі RSVP (за умови підтвердження запрошення до курсу), деякі уроки доступні безкоштовно. Також є можливість купувати курси окремо, або ж оформити підписку на місяць та отримати доступ до всіх курсів. Мова курсів: англійська.

 

 

Curious – на цьому сайті основна мета навчання заснована на вивченні наук, що розвивають мозок. Тут йде мова про Допитливий Коефіцієнт (Curious Quotient – CQ). Спочатку ви розказуєте системі трохи про себе, та про те, що вас цікавить. Потім система на основі цих даних надсилає вам щоденні короткі уроки (тренування) для вашого мозку, що дозволяють досягти щомісячних цілей навчання. Курси безкоштовні. Мова курсів: англійська.

 

 

edX – на цьому сайті зібрані онлайн-курси, що розроблені в найкращих університетах світу, таких як Массачусетський технологічний інститут, Гарвардський університет, Сорбонна та інші. Деякі курси доступні безкоштовно (за умови реєстрації на сайті). Мова курсів: англійська.

 

 

Highbrow – це сайт, який ставить за мету надати нові знання за дуже короткий час, в основному за 5 хвилин на день (протягом 10 днів). Курси безкоштовні, але ви можете підписатись лише на один курс за раз. Мова курсів: англійська.

 

 

Udemy – це онлайн-платформа для навчання та викладання, на якій представлено понад 100000 курсів та зареєстровано 24 мільйонів студентів. Тут ви знайдете самі різноманітні курси на будь-який смак, включаючи програмування, маркетинг, дизайн, саморозвиток та багато іншого. На платформі є як безкоштовні курси, так і платні. Для нових студентів та в момент розпродажів діють великі знижки. Мови курсів: практично всі.

 

 

 

Сподіваємось, що сьогоднішня добірка стане вам в нагоді і ви зможете вивчити щось нове та корисне.

Дякуємо, що читаєте нас!

 

Share

Останні пости

Сомерсет Моем

Подорослішавши, ви збагнете, що світ стає стерпним за однієї умови: коли розумієш, що людський егоїзм… Читати далі

27/03/2024

Михайло Грушевський

Всі вчаться своєї рідної мови, а наша біда така, що треба вчитися її більше, ніж… Читати далі

26/03/2024

ТОП-5 покерних обмінників

Професійний покер – це численні турніри та великі гроші, що потребує правильного налаштування фінансових інструментів.… Читати далі

25/03/2024

Гай Юлій Цезар

Всі довкола прагнуть винищити ворогів, а не об'єднатися з друзями Гай Юлій Цезар   Читати далі

24/03/2024

Як вибрати оптимальний смартфон для дитини?

Сьогоднішні діти стикаються з технологіями вже в ранньому віці, і смартфон давно перестав бути просто… Читати далі

22/03/2024

Вибираємо електроскутер: важливі критерії та характеристики

Років 20 тому спостерігався пік популярності скутерів із двигуном внутрішнього згоряння (ДВЗ). Маленькі, юркі, з… Читати далі

21/03/2024