Підключення енергонезалежного інтернету

Складні умови сьогодення з блекаутами у вигляді відключення електроенергії на невизначений час вимагають від провайдерів оперативно реагувати на такі виклики, які вже стали буденністю. Тому важливість забезпечення доступу до мережі Інтернет, яка працює без збоїв навіть в таких складних умовах, беззаперечна. Без доступу до всесвітньої мережі важко уявити сучасне життя. Бізнес, навчання, розваги, покупки, вирішення будь-яких питань тепер активно здійснюється онлайн. Підключити інтернет в Києві, який не залежить від електроенергії можна з допомогою провайдера UTELS.

 

Особливості підключення енергонезалежного інтернету від УТЕЛС

Компанія вже не один рік активно розбудовує свою мережу з використання волоконно-оптичного кабелю по технології GPON, що дозволило забезпечити тисячам споживачів доступ до мережі при обмеженому електропостачанні з високими характеристиками швидкості, стабільністю сигналу.

UTELS проводить інтернет по цій технології в багатоквартирні будинки в столиці з подальшим прокладанням кабелю по квартирах своїх абонентів з підключенням з боку споживача ONU оптичного терміналу.

Особливістю цієї технології є також відсутність проміжних вузлів з додатковим обладнанням, яке не буде виходити з ладу в процесі його експлуатації, що є додатковим плюсом. У випадку відключення світла інтернет буде працювати, як в звичайному режимі. Оптичний термінал, який входить в вартість підключення, заживлюється від павербанку чи mini UPS. Тривалість його роботи від додаткового джерела живлення буде залежати від потужності батареї від 8 до 18 годин.

Все обладнання провайдера також має резервні джерела живлення, що убезпечує його від відключення у випадку раптового зникнення електроенергії.

Кожен абонент, який скористався можливістю підключення оптоволоконного інтернету по технології GPON, отримує:

  • окрему оптоволоконну лінію з високою пропускною здатністю;
  • гігабітний інтернет, який працює без світла;
  • симетричну швидкість;
  • мінімальний ping;
  • доступ до цифрового телебачення високої якості без додаткової плати за його підключення.

 

Команда технічної підтримки UTELS працює без перерв в режимі 24/7, тому всі питання вирішуються оперативно і професійно.

GPON це реалізація з допомогою інтернету безлічі можливостей: проведення онлайн конференцій, передача великих об’ємів даних, кіберспорт, управління функціями “розумного будинку” і багато чого іншого.

UTELS пропонує тарифні плани Premium і Gigabit, в яких передбачено підключення по технології GPON. При цьому є можливість скористатися акційними пропозиціями, які діють протягом обмеженого часу. Тому варто поспішати, щоб отримати енергонезалежний інтернет всього за 1 гривню.

Переходьте за цим лінком https://utels.ua/, щоб дізнатися більше про підключення від провайдера УТЕЛС в Києві. Для цього спочатку ознайомтесь з картою покриття, щоб упевнитися, що ваша адреса є в переліку підключених абонентів.

Створіть комфортні умови для віддаленої роботи чи навчання, скориставшись вигідними пропозиціями від надійного провайдера в Києві.

 

інформація розміщена на правах реклами

 

Share

Останні пости

Як вибрати ідеальний ноутбук: Повний гайд

Вибір ноутбука може бути складним завданням у світі, де ринок переповнений варіантами на будь-який смак… Читати далі

22/04/2024

Томас Едісон

Наш великий недолік в тому, що ми занадто швидко опускаємо руки. Найбільш діючий метод досягти… Читати далі

20/04/2024

Найкрасивіші та найбільш вражаючі мости з усього світу (ТОП-10)

Міст — це щось більше, ніж просто споруда, яка поєднує два береги. Для того, щоб… Читати далі

19/04/2024

Соломон

Життя нас вчить, що свою пару ми пізнаємо, коли розлучаємося, своїх братів ми пізнаємо, коли… Читати далі

18/04/2024

Чак Поланік

Хто може — той робить. Хто не може — той критикує Чак Поланік   Читати далі

17/04/2024

Річард Бах

Жодне бажання не дається тобі окремо від сили, що дозволяє його здійснити. Хоча, можливо, для… Читати далі

16/04/2024