Категорії: Цікаве

Як вивчити німецьку мову легко і весело? З допомогою Beste Freunde!

Німецька часто вважається складною мовою. Так, німецька лексика має «важкий» характер. Так, є дійсно дуже довгі слова, які складно вивчити. І так, граматика не завжди інтуїтивно зрозуміла. У німецькій мові є 16 різних способів сказати «це», і іноді в ній мало уваги приділяється розумній структурі речення. Але в німецькій мові теж є багато чого простого, і вона надзвичайно передбачувана.

Чи складно навчитися говорити по-німецьки? Те, що вивчити німецьку дуже складно – це просто міф. Вивчення будь-якої мови вимагає часу та зусиль. Те ж саме і з німецькою мовою. Вивчити німецьку не так складно, як кажуть. Якщо у вас є вільний час, і у вас є бажання вивчити німецьку мову – це вже половина успіху!

Достатня мотивація і наполеглива праця для досягнення своєї мети – це все, що вам потрібно. А якщо ви не знаєте, з чого почати, в сьогоднішній статті ми розглянемо ефективний спосіб, який допоможе вам дуже швидко навчитися говорити по-німецьки. Деякі методи краще підходять для початківців, в той час як інші мають більше сенсу для учнів середнього рівня. Вам просто потрібно знайти те, що вам потрібно!

 

 

Підручники Hueber «Beste Freunde» — вчіть німецьку весело!

Beste Freunde (в перекладі з німецької «Кращі друзі») – це серія підручників для підлітків, які бажають вивчити німецьку мову. Серія підручників Hueber «Beste Freunde» складається з матеріалів, які розраховані на різний рівень підготовки та підійдуть учням віком від 10 і до 16 років.

Молодь найкраще вчиться новому один в одного, на прикладі однолітків. Автори підручників Beste Freunde врахували це і реалізували цю ідею в навчальних книжках. У підручниках ви познайомитеся з групою сучасних молодих людей, які говорять по-німецьки: Лаурою, Саймоном, Ганною, Ніко, Каті та Лукасом. Учні образно побачать побут і повсякденне життя Німеччини з допомогою захоплюючих історій, в які потрапляють головні герої. У кожному модулі ви познайомитеся з одним з головних героїв і будете вивчати мову разом з ним. Це дійсно сучасно, весело, молодіжно та мотивує до вивчення німецької мови!

 

 

Особливості серії підручників Beste Freunde

  • Навчання проходить легко і сучасно. Підручники орієнтовані на комунікативне навчання, яке повинно вирішувати сучасні завдання, з урахуванням сьогоднішнього використання німецької мови.
  • Прозора структура уроків забезпечує легку орієнтацію, а короткі уроки гарантують різноманітність завдань.
  • Чіткий прогрес зі зрозумілою послідовністю завдань також спрощує навчання німецькій мові. Для оптимального результату достатнім буде навіть приділяти навчанню всього лише кілька годин на тиждень.
  • В книгах враховані нейродидактичні знання та останні відкриття нейродидактики.
  • Навчальні посібники містять набір вправ, які точно відповідають вимогам сучасної школи.

 

 

 

Детальний концептуальне опис серії

  • Цільова аудиторія: підлітки 10 – 16 років (навіть без наявності попередніх знань)
  • Доступні рівні за шкалою Загальноєвропейських Рекомендацій з мовної освіти: вивчення, викладання, оцінювання (CEFR): A1.1, A1.2, A2.1, A2.2, B1.1 і B1.2
  • Мова: Німецька
  • Видавництво: Hueber
  • Гриф міністерства освіти
  • Окремий підручник (Kursbuch) для кожного рівня складності
  • Робочі зошити (Arbeitsbuch) з великою кількістю вправ по граматиці і лексиці
  • Компакт-диск з аудіо-матеріалами для роботи над вимовою. Відео-диск (DVD) з короткометражними фільмами про повсякденне життя молоді в Німеччині. Аудіо для роботи в класі можна завантажити безкоштовно з сайту Hueber
  • Книги для вчителя з практичними порадами і методичними вказівками. Також містять роздатковий матеріал. Календарно-тематичне планування для вчителя
  • Де можна придбати окремі компоненти серії: на сайті спеціалізованих інтернет-магазинів.

 

 

Вчіться німецькій мові легко, весело і просто!

 

Share

Останні пости

Соломон

Життя нас вчить, що свою пару ми пізнаємо, коли розлучаємося, своїх братів ми пізнаємо, коли… Читати далі

18/04/2024

Чак Поланік

Хто може — той робить. Хто не може — той критикує Чак Поланік   Читати далі

17/04/2024

Річард Бах

Жодне бажання не дається тобі окремо від сили, що дозволяє його здійснити. Хоча, можливо, для… Читати далі

16/04/2024

Стівен Кінг

Життя — це безперервний досвід, і навіть найгірші моменти займають своє місце у пазлі нашого… Читати далі

15/04/2024

невідомий автор

Люди, які люблять самотність, дорого заплатили за дружбу з кимось... (невідомий автор)   Читати далі

14/04/2024

Наполеон Гілл

Що розум людини може осягнути і в що він може повірити, того він здатен досягти… Читати далі

13/04/2024