Категорії: Технології

7 божевільних технологій XX століття (відео)

Днями відеохостинг YouTube поповнився унікальною колекцією. Міжнародне агентство новин Pathé News виклало на свій канал відеоархів, що нараховує 85 000 роликів. Він включає в себе безліч ексклюзивних зйомок початку і середини XX століття. Представляємо 7 відео, присвячених дивовижним винаходам минулого сторіччя.

«Ми перестали лазити у вікна до коханих жінок», – журився герой всім відомого фільму «Іронія долі або з легким паром». Ці ролики показують, наскільки цілеспрямованими і винахідливими були люди минулого століття.

 

Скутер- амфібія

Тут ви побачите справжнього англійця , який у будь незрозумілої ситуації зберігає манірність і благопристойність. Він настільки незворушний, що навіть заїхавши на моторолері в річку зберігає абсолютний контроль над собою. Темза, сер (с).

 

 

Пасажирська ракета класу «земля- земля»

Судячи з усього, фільм «Кін-дза-дза!» був заснований на реальних подіях. Подивившись це відео, багато хто так і не зрозуміє, як літає ця фіговина. Відео знято в 1957 році.

 

 

Літаючий велосипед

Сьогодні навряд чи кому-небудь прийде в голову піднятися в повітря, сподіваючись лише на свої ноги і педалі. А в минулі часи такі експерименти були не рідкістю. Один з них відбувся в 1962 році. Над створенням цієї безглуздої конструкції її автори працювали два роки. У підсумку воно все ж піднялося в повітря і пролетіло півмилі.

 

 

Ролики з моторчиком

У 1962 році роликові ковзани були не розкішшю, а засобом пересування. Цей спритний батько придумав спосіб, як, особливо не напружуючись, відвозити власну доньку на роботу.

 

 

Рука-заспокой мужика

Схоже, що в 1951 році у чоловіків були серйозні проблеми з самооцінкою. Інше пояснення винаходу цього «робота» придумати складно. Механічна жіноча рука, що надягається на спину, може підбадьорити у важку хвилину поплескуванням по плечу і добрим словом.

 

 

Валіза з капканом

У 1961 році «британські вчені» продемонстрували інноваційний валізу, яка повинна була запобігати грабуванню інкасаторів та інших людей, що розгулюють з великими сумами грошей. Дуже схоже на тролінг Скотланд-Ярду.

 

 

Купання в небі

Наостанок – не те, щоб винахід, а, швидше, незвичайне поєднання двох всім відомих винаходів. Справа була в 1931 році. Один джентельмен вирішив прийняти ванну на висоті 1000 футів, на яку він піднявся за допомогою повітряної кулі. Безумству хоробрих співаємо ми пісню!

 

Джерело: AIN.UA

 

Share

Останні пости

Антуан де Сент-Екзюпері

Ніколи не втрачай терпіння — це останній ключ, що відкриває двері Антуан де Сент-Екзюпері   Читати далі

28/03/2024

Сомерсет Моем

Подорослішавши, ви збагнете, що світ стає стерпним за однієї умови: коли розумієш, що людський егоїзм… Читати далі

27/03/2024

Михайло Грушевський

Всі вчаться своєї рідної мови, а наша біда така, що треба вчитися її більше, ніж… Читати далі

26/03/2024

ТОП-5 покерних обмінників

Професійний покер – це численні турніри та великі гроші, що потребує правильного налаштування фінансових інструментів.… Читати далі

25/03/2024

Гай Юлій Цезар

Всі довкола прагнуть винищити ворогів, а не об'єднатися з друзями Гай Юлій Цезар   Читати далі

24/03/2024

Як вибрати оптимальний смартфон для дитини?

Сьогоднішні діти стикаються з технологіями вже в ранньому віці, і смартфон давно перестав бути просто… Читати далі

22/03/2024