Інструкція по завантаженню відео з сервісу TikTok (безкоштовно та без watermark)

Якщо ви ще не чули про TikTok, тоді рекомендуємо вам спочатку ознайомитися з цим коротким екскурсом.

TikTok (Тік Ток) – це дуже популярний відеохостинг, який перетворився в мегапопулярну соціальну мережу. Сервіс був запущений бізнесменами з Китаю в 2014 році під назвою Musical.ly. Спочатку ця соціальна мережа орієнтувалася на користувачів різного віку, але особливої ​​популярності набула саме серед молоді.

Сервіс TickTok призначений для створення коротких авторських відеороликів, онлайн-трансляцій, а також для перегляду відеороликів інших користувачів. ТікТок використовується для створення коротких музичних, танцювальних, комедійних і розважальних відеороликів тривалістю від 3 до 15 секунд, а також коротких циклічних відеороликів тривалістю від 3 до 60 секунд.

Після злиття компаній в 2018 році сервіс Musical.ly став називатися TikTok. Тік Ток дуже швидко завоював довіру мільйонів користувачів. Так, на сьогоднішній день, соціальна мережа має більше 1 мільярда користувачів і продовжує стрімко розвиватися. Географія додатку охоплює понад 150 країн, але найбільшу популярність має в Китаї, в якому ТікТок відомий під іншою назвою – Douyin (Доуїнь), — через обмеження цензури.

Сьогодні, коли говорять «TikTok» — це відразу асоціюється з популярним хітом, якимось танцювальним рухом і новим трендом. Все завдяки тому, що саме тут запускалися більшість вірусних тенденцій.

 

 

Завантаження відео з TikTok

Розробники TikTok створили в своєму функціоналі можливість завантажувати відео (які знаходяться у відкритому доступі). Коли ви натискаєте пункт «Поділитися» під час перегляду відео в додатку, ви одразу побачите пункт «Зберегти відео». Це дуже добре, але тут є деякі суттєві обмеження:

  • Перше обмеження – на збереженому відео буде watermark (водяний знак), в якому вказується походження файлу (логотип додатку), а також нікнейм автора.
  • Інше обмеження – оскільки додаток TikTok призначений для мобільних телефонів, ви не зможете завантажити вподобане вами відео на свій ПК (або ноутбук). А багатьом користувачам цього б дуже хотілося!

 

Ось тут і приходять на допомогу спеціальні сервіси, які дозволяють обходити вищерозглянуті обмеження. Одним з яскравих прикладів таких сервісів можна назвати sssTik.io. Завдяки цьому онлайн-сервісу (або подібному) ви зможете скачати відео з Тік Току і, при цьому, абсолютно безкоштовно.

 

 

Як завантажити відео з Тік Тока?

Крок №1: Виберіть в TikTok вподобане відео, яке ви хочете завантажити.

Крок №2: Скопіюйте посилання відео на свій смартфон або комп’ютер.

Крок №3: Відкрийте сайт сервісу завантаження з ТікТоку і вставте посилання на відео TikTok та натисніть кнопку «Завантажити».

Крок №4: Через секунду ви побачите кнопки завантаження відео: Без водяного знаку і З водяним знаком. Відповідно, з допомогою цих пунктів ви можете завантажити відео або музику без водяного знаку (або ж з ним).

 

От і все! Це досить просто! Тепер ви можете завантажувати улюблені відео та музику з Тік Тока у форматах Full HD, HD, SQ, MP4 або MP3 швидко і легко.

 

 

Де зберігаються відео після завантаження на ПК?

При завантаженні файлів вони зберігаються в папку за замовчуванням для завантажень, зазвичай це папка Downloads (або Завантаження). Найчастіше браузер автоматично вибирає цю папку, але ви можете вибрати й інше місце для зберігання завантажених відео.

 

Share

Останні пости

Як вибрати ідеальний ноутбук: Повний гайд

Вибір ноутбука може бути складним завданням у світі, де ринок переповнений варіантами на будь-який смак… Читати далі

22/04/2024

Томас Едісон

Наш великий недолік в тому, що ми занадто швидко опускаємо руки. Найбільш діючий метод досягти… Читати далі

20/04/2024

Найкрасивіші та найбільш вражаючі мости з усього світу (ТОП-10)

Міст — це щось більше, ніж просто споруда, яка поєднує два береги. Для того, щоб… Читати далі

19/04/2024

Соломон

Життя нас вчить, що свою пару ми пізнаємо, коли розлучаємося, своїх братів ми пізнаємо, коли… Читати далі

18/04/2024

Чак Поланік

Хто може — той робить. Хто не може — той критикує Чак Поланік   Читати далі

17/04/2024

Річард Бах

Жодне бажання не дається тобі окремо від сили, що дозволяє його здійснити. Хоча, можливо, для… Читати далі

16/04/2024