Categories: Технології

Особливості та переваги стрічкових конвеєрів

Як автоматизувати більшість процесів, пов’язаних із транспортуванням вантажів по складу? За допомогою сучасного стрічкового конвеєра. Він дозволяє переміщати товари між різними зонами логістичного центру максимально швидко та за участю мінімальної кількості персоналу.

Стрічкові транспортери є універсальними. Вони можуть працювати з різними типами вантажів: ящиками, коробками, конвертами, товарами в м’якому упакуванні тощо. Такі конвеєри можуть переміщувати продукцію як горизонтально, так і під певним кутом, завдяки чому вдається організувати процес транспортування на різні рівні складу.

 

Плюси обладнання

До переваг стрічкових конвеєрів варто віднести:

  1. Можливість регулювання швидкості руху стрічки. Це дозволяє вибирати оптимальний режим роботи, який підходить для вашого складу.
  2. Можливість транспортування вантажів на будь-які відстані. Довжина стрічкових конвеєрів може бути різною. Також вони здатні опускати та підіймати товари між поверхами чи рівнями складу, змінювати напрямок руху та ін.
  3. Гарантія безпеки вантажів. Рух стрічки відбувається рівномірно, без ривків при старті та зупинці, завдяки чому продукція не пошкоджується. Також конвеєр має спеціальні бортики, які виключають падіння товарів.

До плюсів можна віднести й високу надійність таких пристроїв. Вони виконуються з сертифікованих матеріалів та розраховані на високі навантаження. При своєчасному обслуговуванні конвеєри можуть працювати 24 години на добу, не виходячи з ладу та не зупиняючись. Ще один вагомий плюс — модульність. Транспортер збирається з окремих елементів, які є взаємозамінними. Завдяки цьому можна швидко замінити сегмент, що вийшов із ладу, додати нові лінії, змінити конфігурацію наявних тощо.

 

Різновиди стрічкових конвеєрів

У продажу представлені:

  1. Стандартні горизонтальні моделі. Дозволяють переміщати вантажі на задану відстань по території складу та між його зонами.
  2. Похилі моделі. Використовуються для роботи на різних рівнях. Переміщують вантаж під певним кутом.
  3. Поворотні моделі. Дозволяють змінювати напрямок руху вантажопотоку. Застосовуються для створення ліній складної форми з метою оптимізації логістики на складі.
  4. Мержерні моделі.

 

Якщо у вас залишилися питання щодо стрічкових конвеєрів або іншого складського обладнання, ви завжди можете поставити їх менеджерам компанії Kapelou. Вона займається проєктуванням, виготовленням та продажем подібних товарів, а також їх обслуговуванням та ремонтом. У Kapelou ви зможете замовити підйомний конвеєр для палет, стрічкові моделі, рольганги та інше обладнання за доступною ціною з офіційною гарантією.

 

інформація розміщена на правах реклами

 

This post was last modified on 23/10/2023 11:15

Останні пости

Чарльз Дарвін

Виживає не найсильніший і не найрозумніший, а той, хто найкраще пристосовується до змін Чарльз Роберт…

11/05/2024

Що таке тег canvas в HTML5 і для чого він потрібен?

Елемент <canvas> з’явився лише в HTML5 і використовується для динамічного малювання графіки на веб-сторінці з…

10/05/2024

Ден Браун

Можливо все, — неможливе просто потребує більше часу Ден Браун  

09/05/2024

Що включає в себе чистка ноутбука?

Ноутбук — це не тільки зручний і функціональний ґаджет, а й доволі делікатний пристрій, що…

08/05/2024

Аль Пачино

Ніколи нічого нікому не пояснюйте. Все одно кожен зрозуміє так, як йому вигідно Аль Пачино…

07/05/2024

SEO просування сайту: прості та ефективні інструкції

У сучасному світі все більше людей звертаються до інтернету, щоб знайти інформацію, товари та послуги.…

03/05/2024