Categories: Технології

Особливості та переваги стрічкових конвеєрів

Як автоматизувати більшість процесів, пов’язаних із транспортуванням вантажів по складу? За допомогою сучасного стрічкового конвеєра. Він дозволяє переміщати товари між різними зонами логістичного центру максимально швидко та за участю мінімальної кількості персоналу.

Стрічкові транспортери є універсальними. Вони можуть працювати з різними типами вантажів: ящиками, коробками, конвертами, товарами в м’якому упакуванні тощо. Такі конвеєри можуть переміщувати продукцію як горизонтально, так і під певним кутом, завдяки чому вдається організувати процес транспортування на різні рівні складу.

 

Плюси обладнання

До переваг стрічкових конвеєрів варто віднести:

  1. Можливість регулювання швидкості руху стрічки. Це дозволяє вибирати оптимальний режим роботи, який підходить для вашого складу.
  2. Можливість транспортування вантажів на будь-які відстані. Довжина стрічкових конвеєрів може бути різною. Також вони здатні опускати та підіймати товари між поверхами чи рівнями складу, змінювати напрямок руху та ін.
  3. Гарантія безпеки вантажів. Рух стрічки відбувається рівномірно, без ривків при старті та зупинці, завдяки чому продукція не пошкоджується. Також конвеєр має спеціальні бортики, які виключають падіння товарів.

До плюсів можна віднести й високу надійність таких пристроїв. Вони виконуються з сертифікованих матеріалів та розраховані на високі навантаження. При своєчасному обслуговуванні конвеєри можуть працювати 24 години на добу, не виходячи з ладу та не зупиняючись. Ще один вагомий плюс — модульність. Транспортер збирається з окремих елементів, які є взаємозамінними. Завдяки цьому можна швидко замінити сегмент, що вийшов із ладу, додати нові лінії, змінити конфігурацію наявних тощо.

 

Різновиди стрічкових конвеєрів

У продажу представлені:

  1. Стандартні горизонтальні моделі. Дозволяють переміщати вантажі на задану відстань по території складу та між його зонами.
  2. Похилі моделі. Використовуються для роботи на різних рівнях. Переміщують вантаж під певним кутом.
  3. Поворотні моделі. Дозволяють змінювати напрямок руху вантажопотоку. Застосовуються для створення ліній складної форми з метою оптимізації логістики на складі.
  4. Мержерні моделі.

 

Якщо у вас залишилися питання щодо стрічкових конвеєрів або іншого складського обладнання, ви завжди можете поставити їх менеджерам компанії Kapelou. Вона займається проєктуванням, виготовленням та продажем подібних товарів, а також їх обслуговуванням та ремонтом. У Kapelou ви зможете замовити підйомний конвеєр для палет, стрічкові моделі, рольганги та інше обладнання за доступною ціною з офіційною гарантією.

 

інформація розміщена на правах реклами

 

This post was last modified on 23/10/2023 11:15

Останні пости

Генрі Форд

Людина має два мотиви поведінки — один справжній та інший, що гарно звучить Генрі Форд…

16/07/2024

Фрідріх Ніцше

Не треба додумувати надто багато. Так ви створюєте проблеми, яких не існувало Фрідріх Ніцше  

11/07/2024

Такий різний інвертор! Вибираємо між кондиціонерами Inverter, Inverter DC та Full DC

Літо в розпалі, а значить якраз час задуматися про покупку кондиціонера. Але як не загубитися…

06/07/2024

Омар Хайям

Справжній друг — це людина, яка в очі викаже тобі все, що про тебе думає,…

30/06/2024

Корисні поради щодо вибору розсувних дверей

Варто знати, що функціональність і дизайн працюють рука об руку, коли ви використовуєте розсувні двері.…

29/06/2024

Геракліт

Єдине, що постійне, — це зміни. Немає нічого постійного окрім змін. Усе плине, усе змінюється.…

23/06/2024