Категорії: Технології

Українські біржі фрілансу – дистанційна робота в Україні

З розвитком Інтернету та супутніх технологій все більшої популярності набирають біржі фрілансу – сайти, на яких можна знайти віддалену роботу.

Якщо вам подобається ідея працювати вдома і по зручному для вас графіку, – цілком можливо, що і ви знайдете свою нішу у фрілансі. З іншого боку, якщо ви підприємець-початківець, який не готовий утримувати штат постійних працівників, але якому потрібні професійні люди для вирішення разових завдань, – можливо і вам в цьому допоможе біржа фрілансу.

Біржі фріланса можна порівняти з аукціоном: тут перемагають ставки, в яких досягається баланс між стартовою ціною замовника і фінальної ціною виконавця. Якщо ми подивимося на відомі західні біржі, то там можна помітити, що замовники не сильно обмежені в бюджеті, – для них важливе якісне і професійне виконання завдання. Ситуація ж з біржами в країнах, що розвиваються, дещо інша: основна маса замовників обмежена в бюджетах, тому тут вартість проекту є визначальною. Стан справ, на жаль, поки такий: якщо ви талановитий розробник, то ви, швидше за все, «працюєте на Захід». З іншого боку, ця сумна ситуація поступово поліпшується і все більше «ласих» проектів можна знайти навіть і на українських біржах фрілансу. Цьому сприяють і інші важливі моменти, наприклад, такі як мовний бар’єр (не всі хочуть вчити іноземні мови) і можливість швидко отримати зароблені гроші (через недосконалість законодавства та різні обмеження, наприклад як при роботі з PayPal).

Якщо ви сповнені знань та практичних навичок, вам не обов’язково шукати гідну роботу тільки на іноземних фрілансерських біржах, це ви можете зробити і в Україні. У даній статті ми розглянемо українські біржі, на які слід звернути свою увагу не тільки початківцям, але й цілком собі високого рівня фрілансерам.

 

 

Freelance.ua – українська біржа віддаленої роботи

Адреса біржі: https://freelance.ua/

 

 

Freelancehunt.com – простий і чесний фріланс

Адреса біржі: https://freelancehunt.com/

 

 

Share

Останні пости

Як вибрати ідеальний ноутбук: Повний гайд

Вибір ноутбука може бути складним завданням у світі, де ринок переповнений варіантами на будь-який смак… Читати далі

22/04/2024

Томас Едісон

Наш великий недолік в тому, що ми занадто швидко опускаємо руки. Найбільш діючий метод досягти… Читати далі

20/04/2024

Найкрасивіші та найбільш вражаючі мости з усього світу (ТОП-10)

Міст — це щось більше, ніж просто споруда, яка поєднує два береги. Для того, щоб… Читати далі

19/04/2024

Соломон

Життя нас вчить, що свою пару ми пізнаємо, коли розлучаємося, своїх братів ми пізнаємо, коли… Читати далі

18/04/2024

Чак Поланік

Хто може — той робить. Хто не може — той критикує Чак Поланік   Читати далі

17/04/2024

Річард Бах

Жодне бажання не дається тобі окремо від сили, що дозволяє його здійснити. Хоча, можливо, для… Читати далі

16/04/2024