Categories: Прес-релізи

Що дає резидентство Дубаю?

Для прибуткового ведення бізнесу іноземні підприємці обирають ОАЕ. І цьому є низка пояснень, а саме податкові пільги та отримання резидент-візи. Серед затребуваних бізнес-напрямків можна відзначити ринок нерухомості, туризм, міжнародну торгівлю, логістику та транспорт, будівництво, ІТ-сферу, фінансово-інвестиційну діяльність.

На ринку є чимало профільних компаній, в яких працюють досвідчені агенти, що допоможуть відкрити компанію в ОАЕ у найкоротші терміни. При цьому кожному клієнту гарантується конфіденційність та безпека, швидке оформлення візи резидента та податкового сертифікату.

 

Резидентство Дубаю: що дає і які особливості?

В Еміратах іноземним особам дозволено відкривати такі види компаній – місцеві, оншорні та офшори. Кожна з них має свої особливості та умови для реєстрації. Краще одразу звертатися до консалтингового агента, оскільки процедура складна та потребує знань законодавства ОАЕ.

Здобуття резиденства надає іноземним особам широкі можливості, а саме:

  • право на проживання на території країни;
  • відвідування сусідніх країн без обмежень;
  • звільнення від сплати податків (податкові пільги);
  • право на купівлю або оренду об’єктів нерухомості;
  • отримання посвідки на проживання та ін.

 

Вона видається на 2-3 роки із можливістю багаторазового продовження. Середня вартість оформлення складає від 2500 дирхам. Крім того, після реєстрації компанії резидентську візу може отримати не лише її власник, а й працівники.

Головна вимога – відвідування ОАЕ мінімум раз на 180 днів, інакше є підстави для її блокування, а це вимагатиме повторного оформлення та матеріальних витрат.

Отримати резидент-візу в Еміратах можна кількома способами. Це реєстрація фірми, придбання об’єкта нерухомості на певних умовах, працевлаштування та вступ до ВНЗ.

В оформленні резидентства може бути відмовлено. Це здійснюється на підставі переліку певних захворювань, кримінального минулого у заявника та ін.

 

Податкове резидентство Дубай: що дає?

Для іноземних осіб податкове резидентство Дубай дозволяє уникнути подвійного оподаткування. Для цього вони мають отримати податковий сертифікат у Міністерстві фінансів.

Слід написати заяву, надати пакет документів, у тому числі виписку з рахунку з банку, та підтвердити місце проживання. Сертифікат можуть отримати фізичні та юридичні особи за умови відповідності встановленим вимогам.

Наприклад, у фізособи має бути віза резидента (термін дії не менше шести місяців), підтверджений факт платоспроможності та місця проживання в країні, а також імміграційна звітність.

Після надання всіх документів, розгляду та схвалення іноземній особі видається офіційний (легалізований) сертифікат податкової резиденції. Він дозволяє уникнути подвійного оподаткування та засвідчується в МЗС.

 

This post was last modified on 31/10/2023 12:29

Останні пости

Як додати карту від Google Maps на свій сайт (з маркером і текстом)

В сьогоднішньому практичному уроці ми розглянемо приклад додавання на свій сайт карти (мапи) від сервісу…

02/05/2024

Як вибрати ідеальний ноутбук: Повний гайд

Вибір ноутбука може бути складним завданням у світі, де ринок переповнений варіантами на будь-який смак…

22/04/2024

Томас Едісон

Наш великий недолік в тому, що ми занадто швидко опускаємо руки. Найбільш діючий метод досягти…

20/04/2024

Найкрасивіші та найбільш вражаючі мости з усього світу (ТОП-10)

Міст — це щось більше, ніж просто споруда, яка поєднує два береги. Для того, щоб…

19/04/2024

Соломон

Життя нас вчить, що свою пару ми пізнаємо, коли розлучаємося, своїх братів ми пізнаємо, коли…

18/04/2024

Чак Поланік

Хто може — той робить. Хто не може — той критикує Чак Поланік  

17/04/2024